ESPECIALISTES EN VIATGES ESPORTIUS DES DE 1987

 Com agència de viatges, Sportcontact ofereix experiències de viatges esportius a equips i clubs esportius, grups escolars i empreses de tot el món.


Estem orgullosos d’oferir una fantàstica gamma de programes esportius personalitzats al millor preu, cosa que permet als nostres clients gaudir de moments especials a la Costa Brava, a Barcelona i als Pirineus.

Participa en activitats com tornejos internacionals, estades d’entrenament, partits amistosos amb equips locals.amistosos amb equips locals.

Quin és l’esport que més practiques?

TORNEJOS, ESTADES D’ENTRENAMENT I PARTITS AMISTOSOS

A BARCELONA, A LA COSTA BRAVA I ALS PIRINEUS

ESTADES D'ENTRENAMENT

Aprofita la nostra logística i serveis per preparar les teves estades d’entrenament per millorar la tècnica, la condició física, la cohesió de l’equip amb els teus jugadors en un entorn natural, assegurant les necessitats i requeriments dels atletes de tots els nivells.

COMPETICIONS I TORNEJOS ESPORTIUS

Organitzem i oferim una àmplia selecció de tornejos esportius i competicions al millor preu. Podreu competir amb equips locals i internacionals.

ENTRADES PER ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Sigui quin sigui el vostre esport preferit, podem oferir-vos una entrada. Podem personalitzar l’oferta perfecte per satisfer les vostres necessitats. Des del futbol fins a la Moto GP o les curses de Fórmula 1.

EXPERIÈNCES DE VIATGES ESPORTIUS – SELECCIONA EL TEU ESPORT

EL NOSTRE OBJECTIU ÉS FER REALITAT EL VIATGE DELS VOSTRES SOMNIS

Imagineu gaudir del viatge esportiu dels vostres somnis amb l’ajuda de professionals que coneixen tots els secrets de Catalunya i Espanya.

Ara teniu l’oportunitat de viure’l.

TORNEJOS

SESSIONS D'ENTRENAMENT I PARTITS AMISTOSOS

NACIONALITATS

SEGUEIX EN CONTACTE AMB NOSALTRES

SUBSCRIU-TE A LES NOSTRES NEWSLETTER

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies gratuït per ser el primer a rebre la informació més recent sobre viatges esportius i ofertes especials:

ÚLTIM POST DEL BLOG

5 Reasons why you should book your sports tour in Catalonia & Spain with a travel agent?

Why should you and your team book a sport tour through a travel agent having your Wi-Fi, computer and thousands of apps to plan a trip? Who in the age of the internet and with all the facilities that exist still book a tour with a travel agent? What can...